Online Alkotó Adventi Kalendárium

Tény és való, az advent az izgalom, készülődés, ráhangolódás időszaka, hogy a legszebb ünnepünk a lehető legtökéletesebb legyen a család és szeretteink számára.
Azt is tudom, hogy ilyenkor van a legkevesebb idő művészkedni, elmélyülni az alkotásban. De pont emiatt mégis meg kéne tennünk. Hogy a sok rohangálás, vásárlás, takarítás, szervezéskedés mellett tudjunk egy kicsit lazítani, kikapcsolódni, csak magunkkal törődni. És talán még valami szép, saját kezűleg készített alkotás is bekerülhet a fa alá, hiszen annak különleges értéke van.
 
Ezt a kis  online adventi kalendáriumot azzal a céllal készítettem, hogy a játék, az izgalom, a tanulás és az alkotás öröme valahogy egy időben találkozzon.
Nem kell nagy dolgokra gondolni, hiszen pont a kevés idő miatt próbáltam egyszerű, mégis érdekes és hasznos témákat elrejteni a dobozokban. A feladatok egymástól függetlenek, nem egymásra épülnek. Amolyan szemezgetés a rajzolás, festés világából, melyből sokat tanulhatsz. 
 
                                    Kinek szólnak a feladatok?
                      Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt 10-12 éves kortól
 
Meddig érhetők el?
A dobozok tartalma 2021 január végéig lesznek elérhetők, így  ha mégsem  jut idő karácsony előtt ezekkel foglalkozni, a téli szünetben vagy a hosszú, januári estéken megteheted.
 
Mit kell hozzá beszerezned?
A szükséges eszközök általában minden háztartásban megtalálhatók, főként ahol iskolás gyerekek is vannak. Természetesen előfordulhat, hogy be kell szerezni néhány dolgot a feladatokhoz,  így  az első heti listát a jelentkezés után, a visszaigazoló emailben találjátok.
Az eszköz vásárlással kapcsolatban azt javalsom, hogy előbb nézzetek meg a feladatokat, és csak után döntsétek el, szeretnétek-e hozzá vásárolni valamit, hiszen előfordulhat, hogy esetleg nem tetszik a gyakorlat, és nem is szeretnéd megcsinálni. Remélem persze, nem lesz ilyen. :)
 
A dobozok tartalma csak a felirakozóknak lesz elérhető,  december 1-én kiküldjük a linket a megadott email címre, amelyen megtalálhatod a feladatokat.
 
Várunk téged is szeretettel, iratkozz fel, és alkoss Velünk! :)
 

Adventi Kalendárium

Ügyelj a pontos email címre!